10-persoons wellness penthouse

Vier slaapkamers en vier badkamers verdeeld over twee verdiepingen

Het unieke design van dit 10-persoons Penthouse Chalet is absoluut spraakmakend en onderscheidend. Het Wellness Penthouse verdeeld zich over twee verdiepingen waarin de façade grotendeels van glas is voorzien. Deze wellness Wellness Penthouse  heeft een vloeroppervlakte van ca. tot 168 m². 

Op de onderste woonlaag bevindt zich bij binnenkomst de garderobe welke doorloopt in de gezellige en ruime living voorzien van een luxe woonkeuken met kookeiland en zitgelegenheid, de eettafel, een separaat toilet en de gezellige zithoek, waar het heerlijk na kletsen is na een dagje actief zijn op de berg. Centraal in de woonkamer is een opening gemaakt zodat je tot de nok van het gebouw kunt kijken, wat een enorm ruimtelijk gevoel geeft. Aangrenzend aan de woonkamer bevinden zich twee slaapkamers met beide een ruime badkamer en suite, uitgerust met een douche, toilet
en dubbele wasbak.

Vanaf de living is door de grote glasfaçade het ruime terras te bereiken waar zich een tweede eettafel en het verwarmde bad bevinden. Het ruime terras op het zuiden en de adembenemende vergezichten maken de ervaring compleet.

Op de bovenste woonlaag zijn weer twee ruime familie slaapkamers met een twee persoonsbed en een een persoons bed en een badkamer en suite, uit­gerust met een douche, toilet en een wasbak. 

Daarnaast beschikt dit appartement over eigen parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage.

Download de brochure