8-persoons wellness maisonette

Drie slaapkamers en twee badkamers verdeeld over twee verdiepingen

Het unieke design van deze 8-persoons appartementen is absoluut spraakmakend en onderscheidend in zijn soort. Het appartement verdeeld zich over twee verdiepingen waarin de façade grotendeels van glas is voorzien. Deze wellness Maisonettes variëren in vloeroppervlakte van ca. 100 m² tot 157 m². 

Op de bovenste woonlaag bevindt zich bij binnenkomst de garderobe welke doorloopt in de gezellige en ruime living voorzien van een luxe woonkeuken met kookeiland en zitgelegenheid, de eettafel en een separaat toilet. Centraal in de woonkamer is een opening gemaakt zodat je tot de eerste woonlaag kunt kijken, wat een enorm ruimtelijk gevoel geeft. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de master bedroom met een ruime badkamer en suite.

Vanaf de living is door de grote glasfaçade het ruime terras te bereiken waar zich een tweede eettafel bevindt. De adembenemende vergezichten op de skipiste en het dal maken de ervaring compleet.

Op de onderste woonlaag bevind zich de gezellige zithoek, waar het heerlijk na kletsen is na een dagje actief zijn op de berg. Hier bevindt zich ook de panorama sauna en de toegang tot het tweede terras met het verwarmde bad. Er is een familie slaapkamer met een stapelbed en een tweepersoonsbed welke voor wat meer privacy zijn afgeschermd met een tussenwand, deze slaapkamer heeft vanzelfsprekend een badkamer ensuite. Er is nog een derde slaapkamer, ook met een eigen badkamer ensuite.

Daarnaast beschikt elk appartement over eigen parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage.

De indeling van appartementen 14, 19 en 20 wijken af van de bovenstaande omschrijving. Wij delen graag de details van deze appartementen en lichten dit verder toe.

Download de brochure