10-persoons penthouse chalet

Vier slaapkamers en vier badkamers verdeeld over twee verdiepingen

Het unieke design van dit 10-persoons Penthouse Chalet is absoluut spraakmakend en onderscheidend. Het appartement verdeeld zich over twee verdiepingen waarin de façade grotendeels van glas is voorzien. Deze wellness Maisonette heeft een vloeroppervlakte van ca. 149 m². 

Op de onderste woonlaag bevindt zich bij binnenkomst de garderobe met een separaat toilet. In de gezellige en ruime living is een luxe woonkeuken met kookeiland, de eettafel, een separaat toilet en de gezellige zithoek, waar het heerlijk na kletsen is na een dagje actief zijn op de berg. Centraal in de woonkamer is een opening gemaakt zodat je tot de nok van het gebouw kunt kijken, wat een enorm ruimtelijk gevoel geeft. Aangrenzend aan de woonkamer bevind zich een familie slaapkamer met een twee persoons bed en een stapelbed. De ruime badkamer en suite is uitgerust met een douche, toilet en een wasbak.

Vanaf de living is door de grote glasfaçade het ruime terras te bereiken waar zich een tweede eettafel en het verwarmde bad bevinden. Het ruime terras op het zuiden en de adembenemende vergezichten maken de ervaring compleet.

Op de bovenste woonlaag zijn drie ruime slaapkamers met badkamer en suite, uitgerust met een douche, toilet en een wasbak. Hier bevindt zich ook de panorama sauna.

Daarnaast beschikt dit appartement over eigen parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage.

Download de brochure